MATConnect is een online bibliotheek van Vanden broele

Kritische blik: 'Dat is het leven'

Elke vezel in ons lichaam voelt dat de verkiezingen van 2024 in aantocht zijn en dat de verkiezingscampagne al volop bezig is. De eerste verkiezingsborden verschijnen zelfs al in het straatbeeld. Bij de politieke partijen en politici neemt de zenuwachtigheid zienderogen toe. Zullen de gedoodverfde verliezers en winnaars effectief verliezen en winnen? Het is de vraag van één miljoen. De kiezer zal finaal de politieke kaarten schudden.

Eén iets is alvast overduidelijk. Niemand ligt wakker van wie er politieke verantwoordelijkheid draagt of op welk niveau (lokaal, provinciaal, Vlaams, federaal …) er beslissingen worden genomen. Als het politiek gepoker en gehakketak maar achterwege blijven. Mensen willen goed beleid dat bijdraagt tot een goed of beter leven.

We moeten er dan ook met zijn allen voor zorgen dat iedereen mee kan. We moeten blijvend zorgen voor diegenen die het minder goed hebben want 'dat is het leven' voor sommigen.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Lees meer in MATConnect

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...