Contact

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wenst u van nabij kennis te maken met MATConnect? Wilt u een persoonlijke en gedetailleerde presentatie over de volledige inhoud van MATConnect? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte op maat van uw bestuur en van uw medewerkers?  Contacteer ons via 050 64 28 18 of info@matconnect.be.

Andere vragen?

Bent u uw inloggegevens kwijt of vergeten? Wenst u meer informatie over uw MATConnect-abonnement? Hebt u een vraag omtrent een factuur? Hebt u een opmerking maar weet u niet precies wie hierover aan te spreken? Dan kunt u eveneens steeds terecht op 050 64 28 18 of info@matconnect.be.

Suggesties of tips?

MATConnect is een online werkinstrument gecreëerd voor en door deskundigen uit lokale besturen. Hun feedback en hun input zijn dan ook primordiaal voor de technische ontwikkeling en de inhoudelijke verrijking van het platform. Hebt u opmerkingen of suggesties omtrent de inhoud of de functionaliteiten van MATConnect? Neem dan gerust contact op met ons redactionele team:

Willem Allemeersch
Willem Allemeersch
Redacteur
Contacteer Willem
Timothy Zutterman
Uitgever
Contacteer Timothy

Contacteer ons

info@matconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23, 8200 Brugge Stationslaan 23, 8200 Brugge

Het totaalplaatje

Het meest complete kennis- en informatieaanbod over de organisatie en de werking van uw bestuur.

Publicaties

Een ruime waaier aan praktijkgerichte en juridisch degelijk onderbouwde uitgaven bestrijkt alle facetten van de organisatie en werking van lokale besturen. Hiermee kunt u aan de slag om zelf verder vorm te geven aan uw bestuur op basis van informatie die steeds up-to-date is.

Vervolledig uw bibliotheek op www.vandenbroele.be.

Opleidingen

Het MATConnect-team verzorgt ook opleidingssessies omtrent specifieke thema’s zoals het Decreet Lokaal Bestuur, blockchain, behoorlijk notuleren, vrouwelijk leiddinggeven, … Ook over tal van andere onderwerpen biedt Vanden Broele een ruim opleidingsaanbod.

Ontdek de actuele opleidingen in onze opleidingskalender.

MATConnect

MATConnect is een innovatieve online bibliotheek, boordevol onmisbare kennis omtrent de organisatie en werking van lokale besturen: managementinformatie specifiek op maat van leidinggevenden actief in gemeente en OCMW. Alle informatie wordt aangeboden in de best denkbare format, met het oog op een vlotte consultatie en een snelle toegankelijkheid van informatie met diepgang: digitale publicaties, verder aangevuld met modellen, wetgeving, e-learning-filmpjes, …